• 9.2/10 beoordeling van 647 klanten

Ruilen en retourneren

Heeft u een aankoop bij Zip73.nl gedaan, dan is retourneren binnen 14 dagen mogelijk. Mocht u uw aankoop retour willen sturen, doe dat dan naar: Jfashion B.V., De Gruyerfabriek (A.1203), Veemarktkade 8, 5222 AE, te s-Hertogenbosch. De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

Alvorens u uw aankoop retour stuurt naar Zip73, willen wij vragen om uw retour aan te melden door middel van een mailtje te sturen naar: administratie@jfashion.nl
Hierbij vermelden: het ordernummer, artikelnummer en reden van retour. Zodra wij dit hebben ontvangen krijgt u van ons een retournummer en kunt u uw aankoop retour sturen of evt. ruilen. 

Het product dient ongedragen en voorzien van alle originele labels retour gestuurd te worden. Indien het product gedragen is of de originele labels verwijderd zijn, houdt Zip73.nl zich gerechtigd de producten op kosten van de consument terug te sturen naar de consument. Dit betekent dan ook dat we uw aankoopbedrag niet terug kunnen storten.

Indien u een product retour stuurt en deze is goedgekeurd door Zip73.nl zal u het geld van de retour gestuurde producten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, op uw bankrekening teruggestort krijgen.